Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspory energie II. - dotační titul OPPIK

Podmínky dotace, míra podpory, pravidla a základní informace o dotačním titulu Úspory energie II. vyhlášeném MPO v rámci OPPIK. Nabídka společnosti AG Grant.cz - dotace na klíč.

Chcete snížit energetickou náročnost Vašeho podniku? Chcete obměnit staré technologie na výrobu energie za nové? Plánujete využívat odpadní energie ve výrobních procesech nebo zavést či modernizovat systém měření a regulace?

Uvažujete o modernizaci či rekonstrukci rozvodů elektřiny, plynu a tepla v budovách a v energetických hospodářstvích průmyslových areálů?

Potom je právě pro Vás určen program Úspory energie II. - OPPIK poskytovaný Ministerstvem průmyslu a obchodu v rámci Operačního programu Podnikaní a inovace pro konkurenceschopnost.

Příjem žádostí: 15. 12. 2016 – 30. 3. 2018
Dotace: 50 % malý podnik do 50 zaměstnanců, 40 % střední podnik, 30 % velký podnik
Poskytovatel: Ministerstvo průmyslu a obchodu - OPPIK

Důležité:
  • Sběr žádostí probíhá do vyčerpání alokace 11 mld. Kč.
  • Postačuje bodový zisk 60 / 100 bodů. Každý žadatel s tímto min. ziskem postupuje do procesu vydání Rozhodnutí o poskytnutí dotace.
  • Minimální dotace 500 tis Kč (tedy projekty od 1 mil investičních nákladů), maximální dotace pak 250 mil. Kč

Naše společnost nabízí komplexní přípravu žádostí a zpracování podnikatelského záměru. Naše divize AG Grant.cz vás provede celou přípravou, zorganizuje výběrové řízení dle pravidel dotačního programu nebo dle zákona 134/2016 Sb. Zákon o zadávání veřejných zakázek. Postaráme se o řádné podání žádosti o platbu a následně za vás přebereme povinnosti ohledně dokládání zpráv o udržitelnosti a monitorovacích zpráv k projektu.

Divize AG Energy.cz pro tento titul nabízí zpracování Energetického posudku, jakožto povinné přílohy k žádosti. V počáteční fázi nabízíme tzv. Předinvestiční rozvahu, na základě které se klient může rozhodnout, která energeticky úsporná opatření zvolit, jaká je jejich investiční náročnost a jak sníží provozní náklady.


Anylopex plus s.r.o. - AG Grant.cz, AG Energy.cz, AG Projekt.cz
logo Anylopex plus s.r.o. - AG Grant.cz, AG Energy.cz, AG Projekt.cz

Poradenská společnost v oboru dotací a investičních pobídek, projekční a auditorská společnost v oboru efektivního využívání energie a energetických úspor u nemovitostí. Kompletně zajistíme přípravu žádostí o dotace z operačních programů OPŽP, OPPIK, PRV, ...

 
 
Reklama