Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vstupenky zdarma na FOR THERM i FOR ARCH

Získali jsme 200 volných vstupenek na chystaný veletrh FOR THERM a souběžné akce v pražských Letňanech.

Volné vstupy dáme starým i novým Přátelům Tety Pelety – fanouškům naší facebookové stránky, kteří společně s námi sledují aktuální dění.

Klastr Česká peleta dá lístek zdarma každému, kdo se stane fanouškem facebookové stránky Přátelé Tety Pelety, která slouží jako informační kanál pro všechny zájemce o tematiku dřevních pelet a kotlů na jejich spalování. Každý přítel Tety Pelety tak ušetří 150 Kč za vstupenku (do vyčerpání počtu lístků, které máme k dispozici).

Veletržní stánek Klastru Česká peleta má výstavní plochu přes 200 m2 a dobře poslouží k orientaci v nabídce na českém trhu, protože výrobci kotlů i pelet zde vystavují vedle sebe. Proč byste měli navštívit stánek Klastru a co všechno na něm uvidíte, to se dozvíte v sekci Veletrhy a akce.

A víte, proč sledovat náš facebook? Dozvíte se všechny aktuální informace z peletového odvětví včas, aniž byste je museli hledat na internetu. A nejde jenom o články z našeho webu, sledujeme celou šíři českých médií a články pro vás vybíráme. Podívejte se sami!

Jak získat lístek zdarma?

Vpravo na této stránce vidíte banner „Přátelé Tety Pelety“, stačí kliknout na „To se mi líbí“ a stali jste se přítelem Tety Pelety na Facebooku.

Druhá možnost je přihlásit se na Facebook a tam najít stránku “Přátelé Tety Pelety“. Uvidíte uvítací obrázek a vpravo nahoře opět najdete tlačítko “To se mi líbí“.

Jakmile se stanete přítelem Tety Pelety, napište nám e-mail na klastr@ceska-peleta.cz anebo zprávu přes Facebook. Do zprávy napište, že žádáte o lístek zdarma, a připište svoji vlastní e-mailovou adresu. Lístek vám zašleme e-mailem. Akce platí pro staré i nové přátele Tety Pelety.


Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama