Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Svítá české fotovoltaice na lepší časy?

I přes veto prezidenta republiky vyšel na konci května ve sbírce zákonů zákon o podporovaných zdrojích energie. Jedním z pozitivních důsledků je uvolnění cca 600 MWh výkonu.

Uvolněno bude cca 600 MWh výkonu, který měly rezervovány výrobny, jež neobdržely licenci, a kterým vypršelo právo na rezervaci výkonu. Otevírá se tak další možnost rozvoje fotovoltaiky v České republice. Díky tomu se množí kladná stanoviska k žádostem o připojení fotovoltaických elektráren do distribučních sítí českých distributorů.

Máte-li také kladné stanovisko od svého distributora, neváhejte nás kontaktovat buď emailem nebo vyplněním poptávkového formuláře na našich webových stránkách. Rádi Vám nezávazně vytvoříme cenovou nabídku, poradíme s technickými náležitostmi a administrativou.
JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama